Fotos

Mafaldas House

En hyggelig lejlighed i et karakteristisk gammelt byhus med tykke mure, knirkende plankegulve, vinduer med skodder, trælofter - og masser af sjæl og personlighed.

Lejligheden er ikke stor, men pladsen er meget godt udnyttet. Den passer perfekt til en enkelt person, eller evt. et par (egner sig ikke til at dele i længere tid).

Adressen er: Rua do Espirito Santo (Castelo São Jorge.) Du finder vej at gå ind på borgen gennem indgangsporten, op forbi billetkontoret og pladsen, fortsætte direkte frem og så er det første gade på venstre hånd. (Der er kun 3-4 gader indenfor murene så det er til at finde).

Lejligheden indeholder:

Spise-/Opholdsstue
Det centrale rum og stedet at slappe af når du er træt af at trave op og ned af de syv høje, Lissabon er bygget på. I stuen finder du

* Spisebord 
* Sofahjørne (sofaen kan slås ud til dobbeltseng) 
* Router til WIFI og TV
*
Indbygningsskab med plads til overtøj, kufferter og andre pakkenellikker.

Soveværelse
Sov som en prinsesse. Soveværelset har en forhøjet dobbeltseng i "alkove-stil" og garderobeskabe med plads til tøj og pakkenelliker.


Køkken

Stedet hvor du kan lave en dejlig brunch eller middag hvis du bliver træt af byens
caféer og restauranter. Her finder du blandt andet

* Køleskab m frys
* Komfur m. indbygningsovn
* Vaskemaskine
* Toaster/Brødrister
* Juicemaskine
* El-kedel


Badeværelse

Helt sikkert ikke det største du har set, men her er plads til at tage et brusebad og sikre at make-up'en sidder som den skal. Hvis du er heldig kan du opleve at påfuglene "hænger ud" på nabotaget, som er et af deres foretrukne opholdssteder.


Det som ikke er tilladt
Dyr og rygning er ikke tilladt i lejligheden. Har du lyst til at holde store fester, så gør det venligst ude på byens mange barer og diskoteketer; Castelo er et område hvor folk bor tæt og mange skal tidligt op på arbejde.

Området >>


bottom