Fotos

Transport


Til og fra lufthavnen

Med taxi
Det er en relativ kort tur (10-15 minutter) at køre og der er altid mange taxaer i lufthavnen. Desværre er chaufførene berygtede for ikke altid at køre den direkte vej eller på andre måder forsøge at snyde sig til ekstra penge. Derfor:

Bed om at blive kørt til Rua do Espirito Santo i "Castelo São Jorge". Det er vigtigt at du siger Castelo, da der findes flere gader med samme navn rundt om i byen.

Bed chaufføren give en cirka pris FØR i kører. Den bør ligge på ca. 12-15 € inklusive kufferter.

Hvis chaufføren ikke har taxameter (eller siger det ikke fungerer) så tag en anden taxa.

Hvis chaufføren ikke ved hvad/hvor Castelo São Jorge er, så tag en anden taxa (det er det mest besøgte turistmål i hele Portugal så det skal de vide).


UBER
Der er UBER i Portugal. Det er leg og billigt at komme rundt hvis du bruger appen.


Metro

Der går Metro direkte fra lufthavnen og til foden af den høj, Castelo ligger på toppen af.Lufthavnen er endestation på den RØDE linie. 

Skift på stationen ALAMEDA til den GRØNNE linje (retning mod CAIS DE SODRE)

Stå af i ROSSIO. Når du går ned for enden af pladsen (mod BAIXA), kan du se borgen på højen opp til venstre. Det er derinde Castelo ligger - og forude venter en flot 15 minutters gåtur op ad bakke. :)Transport rundt i byen
Allerbedst er det at gå rundt og opleve stemningen i de gamle kvarterer - men du har også følgende muligheder når det skal gå lidt hurtigere:

  • Metro
  • Bus
  • Sporvogne
  • Andet (Tuk-Tuk, turist busser osv)
  • Cykelstier (hvis du ikke er bange for nogen gode bakker undervejs)Typiske spørgsmål >>


bottom